Despre noi

Vrei sa ai mereu alaturi de tine cele mai frumoase amintiri de la evenimentele importante din viata ta? Vrei ca amintirea ta de la nunta sa fie autentica si sa te bucuri de ea toata viata?

Oferim servicii de fotograf nunta profesioniste si consiliere inca dinainte de eveniment, pentru alegerea locatiilor de fotografiere. Suntem alaturi atat la sesiunea foto de logodna cat si la nunta in sine si la sesiunea love the dress. Locatia in care se fac pozele se alege astfel incat sa fie in linia evenimentului,nu in mod aleatoriu.

Ne asiguram ca fiecare poza pe care v-o facem in cuplu va reprezinta cu adevarat. La inceput, ne vom cunoaste mai bine, sa aflam tot ce este necesar despre relatia voastra, astfel incat sa folosim in fotografiile pe care le facem ipostaze si materiale foto care sa fie conforme cu personalitatea voastra.

Misiunea noastra este sa venim mereu cu idei noi, pentru a va ajuta sa creati un eveniment cu personalitate si o experienta memorabila pentru invitati. Alaturi de echipa noastra de fotografi profesionisti, toata lumea se va simti bine si in largul lor, in timp ce iau parte la scrierea povestii mirilor.

Propunerile noastre pentru fiecare fotografie sunt din cele mai diverse, iar la final, impreuna vom alege ceea ce este potrivit si de bun gust. Noi nu va vom dezamagi!

Daca sunteti pregatiti sa faceti pasul important, contactati-ne sa discutam despre cum doriti sa ilustram povestea voastra…

Va vom consilia in alegerea locatiilor de fotografiere atat la sesiunea foto de logodna cat si la nunta in sine si la sesiunea love the dress. Locatia in care se fac pozele se alege in linia evenimentului, nu poate fi aleasa la intamplare.

Noi vom cunoaste tot ce este necesar despre relatia voastra in asa fel incat sa putem folosiĀ  recuzita si materialele foto care va reprezinta cu adevarat.

In permanenta avem idei noi ce vor face din evenimentul vostru ceva cu adevarat diferit.

Propunerile noastre sunt dintre cele mai diverse, iar impreuna vom alege ceea ce este potrivit si de bun gust.

Noi nu va vom dezamagi!